En personlig træner er ikke din fjende

07 januar 2021 anders_lundtang_hansen

Det ville da også være underligt, hvis man hyrede sådan en personlig træner og betalte af ens egen pengepung, og man så følte, at vedkommende bare var efter en.

Men det er alligevel den opfattelse, som flere og flere mennesker har, fordi de måske har hørt skræmmehistorier, har set film med en negativ portrættering af den slags, eller man slet og ret har nogle fordomme om de mennesker.

I den forbindelse giver det jo sig selv at indse, at hvis man havde at gøre med en personlig træner, som man ikke havde en god forbindelse til eller opnåede ens mål med, så ville man da udskifte vedkommende.

Sådan er man jo så forskellige og ikke alle passer sammen.

Men en personlig træner lever jo af sine kunder, så det duer jo ikke for vedkommende at modarbejde ens kundegrundlag.

Den personlige træner er netop til for at hjælpe dig 

Men du har måske set nogle film, hvor en personlig træner er sådan en, der råber og skriger af en og ikke bare presser en til det yderste, men også lidt længere.

Der er intet i vejen med at få rykket ens grænser, men det skal ikke være på sådan en måde, så man føler, man får skældud af en sergent.

Andre mennesker har måske sådan en opfattelse af, at en personlig træner bare vil give en dårlig samvittighed, når man ser, hvor flot en krop de har, hvor sundt de spiser, og hvor meget de træner.

Men det tværer de jo ikke ud i fjæset på dig. Det er bare beviser for, at de ved, hvad de snakker om.

Ville du stole på en flommefed person med en burger i hånden om at komme i form?

Den personlige træner vil sørge for at opnå dine individuelle mål, så du kan nå til det, du drømmer om.

Flere Nyheder