Find det rette fitness hold i Aalborg

14 februar 2020 astrid_pedersen

Leder du efter et fitness center i Aalborg, som har fokus på sundhed og livsglæde, så kan du med fordel besøge Butterfly Fitness Aalborg.

Hvem kan træne i Butterfly Fitness Aalborg?

Butterfly Fitness Aalborg er et fitness center kun for kvinder, drevet af kvinder og med udelukkende kvindelige instruktører. Hos Butterfly Fitness Aalborg kan du således som kvinde træne uden at skulle tænke på, om mænd bedømmer dig på dit udseende eller din krops facon.

Det er nemlig ikke udseendet det kommer an på hos Butterfly Fitness Aalborg, men glæden ved træning og fysisk udfoldelse. Af samme grund er der ikke spejle i centeret – og der er heller ingen dress code. Du kan træne i det tøj, du finder behageligt, og behøver ikke ag være iført træningstøj af specielle mærker eller i særlige farver. Hos Butterfly Fitness Aalborg kommer du bare som du er – du er velkommen uanset alder, størrelse og udseende.

Hvad kan jeg træne hos Butterfly Fitness Aalborg?

I trænings centeret hos Butterfly Fitness Aalborg finder du moderne trænings maskiner, som er nemme at bruge, og som indretter sig efter din egen styrke. På den måde minimeres risikoen for skader og overbelastning. Du får selvfølgelig en grundig instruktion i anvendelse af maskinerne, og har mulighed for at få lagt et personligt trænings program.

Der ud over kan du træne på et af de mange fitness hold, som er aktive hver dag i ugen. Blandt disse finder du klassisk Pilates, Puls & Styrke, Sund, FIT & Glad, Stræk dig glad Yoga & Mindfulness, samt flere variationer over temaet Step & Styrke, hver med sit intensitets niveau. Du kan altid finde et fitness hold, som passer til dig og til din krop, uanset din fysiske grundform og temperament.

Læs mere, og tilmeld dig dit favorit fitness hold, på https://www.butterflyfitnessaalborg.dk/holdplan-butterfly-fitness-aalborg/ 

Flere Nyheder