Giv dit barn den bedste start på livet – vælg den rette vuggestue og børnehave

22 oktober 2019 admin

Er du netop blevet mor eller far – og leder du efter den helt rigtige institution til det nyeste skud på familietræets stamme? Så er det faktisk nu, du skal begynde at lade dit barn skrive op til pasnings tilbud. Og ønsker du at sikre, at dit barn får de rette rammer for udfoldelse, kan du med fordel tjekke Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen.

Skovbørnehave i Billund – hvor og hvordan?

Leder du efter en skovbørnehave i Billund, befolket af dygtige og kompetente pædagoger og pædagog medhjælpere, og med en fælles erklæret filosofi om børns trivsel? Så kan du med fordel tjekke Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen. Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen er beliggende i smukke, naturskønne omgivelser i Randbøl, og tager imod såvel vuggestuebørn som børn i børnehave alderen.

Ud fra en erkendelse af, at det kognitive og fysiske niveau ændrer sig med utrolig hast igennem barnets første ti leveår, deles børnene op i flere alderstrin: Bøllefrø i alderen 0 – 3 år, Banditter på mellem 3 og 5 år, og Bisser på op til 6 år. For hvert alderstrin findes varierende pædagogiske læreplaner, som er særligt tilrettelagte efter børnenes individuelle udvikling. Hver læringsplan følger et særligt manifest, som du kan finde på Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllens hjemmeside boellen.dk.

Her kan du også læse mere om de idræts pædagogiske mål og metoder, samt om vigtigheden af at lade børn vokse op med gode og trygge rammer for fysisk såvel som kreativ udfoldelse. Hos Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen er netop den fysiske udfoldelse i centrum – og du kan som forælder trygt aflevere dit vuggestue eller børnehave barn hos Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen i sikker forvisning om, at de dygtige ildsjæle blandt pædagoger og pædagog medhjælpere gør deres yderste for at sikre dit barns trivsel.

Du kan læse meget mere om Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen – en skovbørnehave i Billund – på boellen.dk

Flere Nyheder