Hvor høj en topfart kan man nå på rulleskøjter?

20 maj 2022 anders_lundtang_hansen

editorial

Det er lidt ligesom med svømning, at man med tiden finder ud af, at man kan tilbagelægge mere distance på kortere tid, hvis man svømmer på en bestemt måde, eller man går noget ved ens krop såsom at gemme hår væk eller fjerne kropsbehåring, så man kan svømme hurtigere:

Man finder hele tiden ud af, hvordan man kan være mere effektiv på kortere tid, så man ganske enkelt kommer til at være hurtigere samlet set.

Den slags kommer også med tiden, når teknologien bliver bedre, og man forsker mere i, hvordan man kan øge effektiviteten, for med tiden finder man parametre, som man kan kigge på, som det ikke er muligt at gøre på nuværende tidspunkt.

Og man må bare sige, at hvis der er noget, som der sjovt at gøre på rulleskøjter, så er det at løbe hurtigt på dem!

rulleskøjter

Man skal også være varsom med farten på rulleskøjter

Det skal lige siges, at hvis du er sådan en rulleskøjteløber, der mere eller mindre er fokuseret på farten, så kan det være bedst, at man dyrker den slags på en lukket bane, om man løber om kap med andre eller ej, så man ikke skal koncentrere sig om trafikken ellers, og man bare kan løbe banen rundt eller ligeud alt efter, hvad man gerne vil.

Dog skal man altid sørge for at have sikkerhedsudstyr på.

Men hvis det nu går ned ad bakke, du kan bøje sig ned i kroppen, så der er mindre modstand for vinden, og du finder den rette position, så kan du virkelig nå en høj topfart!

Dog skal du ikke stikke hovedet mellem benene for at få mere fart på, for så kan du heller ikke se, hvor du kører hen, og så er det for sent at manøvrere væk, når du får øje på en hindring – hvis du overhovedet når at se den!

Køb nogle gode rulleskøjter på: https://hockeyshop.dk/rulleskoejter/.

Flere Nyheder